TOP termékek

Szavazás

Milyen új termékpalettát látnál szívesen a Webáruházban?

Látogató számláló

0
1
9
7
4
8
1

Gyöngylabor Webáruház - Ahol az ékszerkészítés nem boszorkányság!

Nem kell más, csak néhány kincs és kreativitás!

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Vásárlás menete

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk! Webáruházunkban a feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t. Az árak az egyes termékeknél feltüntetett mennyiségekre vonatkoznak és Forintban értendők.

A termékekről a legtöbb fotó a webáruházba való feltöltés előtt készül, igyekszünk a lehető legpontosabb képeket csatolni a termékekhez. A fotók minősége, színe monitoronként eltérhet, ezt kérjük vegye figyelembe a termékek kiválasztásakor.

Webáruházunkban regisztrációt követően nyílik lehetőség a vásárlásra. A megrendelés véglegesítésével a rendszer automata emailt küld, amely tartalmazza a megrendelt termékek listáját, a postaköltséget és az utaláshoz szükséges banki adatokat.


Amennyiben nem találja meg a rendelést követő 5 percen belül az elektronikus postafiókjában (gmail, fremail, yahoo...stb.) ezt az automatikus rendszerüzenetet, kérjük ellenőrizze a további mappákat.
Sajnos több nagyobb levelezőrendszer "Levélszemétként", "Spam"- ként kezeli és ezért nem jelennek meg a beérkező üzenetekben, csak az egyéb szűrt mappákban.

PayPal-on keresztül történő fizetés esetén - a rendszer automatikusan a paypal fizetési felületére irányítja Önt, ahol a szokásos módon tud fizetni.

Minden beérkezett összegről azonnali értesítést kapunk, így megrendelését a fizetést követően összekészítjük. A vételár bankszámlánkra/paypal számlánkra érkezését követően 2 munkanapon belül postázzuk a megrendeléseket.

A lehetséges szállítási módokról és költségekről az Információk Menüpontban, a Szállítási Módok címszó alatt tájékozódhat.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8.00 - 16.00 között történik. Az esetleges rendhagyó - ünnepi, nyári nyitva tartásról a főoldalon tájékozódhat.

A csomagok kézbesítését a Magyar Posta végzi. Minden küldeményt légpárnás borítékban, elsőbbségi, ajánlott levélként küldünk. A kényes, törékeny ásványokat, kristályokat külön védőcsomagolással látjuk el.

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy az ajánlott küldeményt átvételkor alá kell írni. Olyan szállítási címet adjon meg, ahol a kézbesítő napközben megtalálja. Ha a csomagot a munkahelyén szeretné megkapni, mindenképpen adja meg a saját nevét és a cég pontos nevét is.

 

A megrendelésekről ÁFA-s számlát bocsátunk ki, amely tartalmazza a szállítási költséget is. Csomagolásért külön díjat nem számolunk fel.

 

A megrendeléseket beérkezési/fizetési sorrendben dolgozzuk fel, igyekszünk 2 munkanapon belül postázni. Előfordulhat, hogy a beérkező megrendelések száma vagy egyéb technikai okok miatt ez hosszabb időt vehet igénybe.

 

FONTOS!!!: Kérjük, hogy átvételkor mindig ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült, bontott, ne vegye át, hanem a kézbesítővel vetessen fel jegyzőkönyvet és értesítsen bennünket.

Amint megkapta a csomagot, bontsa fel és tételesen ellenőrizze a rendelését. Ha problémát észlel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. 8 napon túli utólagos reklamációt nem fogadunk el.

 

A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

Reklamációt úgy tudunk elfogadni, ha a kifogásolt terméket visszaküldi a címünkre - megvizsgáljuk a panaszt és a Ptk. irányadó rendelkezései alapján járunk el.