Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Dokumentum helye
Dokumentum helye
Dokumentum helye
Dokumentum helye
Vásárlás menete

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk! Webáruházunkban a feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t. Az árak az egyes termékeknél feltüntetett mennyiségekre vonatkoznak és Forintban értendők.

A termékekről a legtöbb fotó a webáruházba való feltöltés előtt készül, igyekszünk a lehető legpontosabb képeket csatolni a termékekhez. A fotók minősége, színe monitoronként eltérhet, ezt kérjük vegye figyelembe a termékek kiválasztásakor.

Webáruházunkban regisztrációt követően nyílik lehetőség a vásárlásra. A megrendelés véglegesítésével a rendszer automata emailt küld, amely tartalmazza a megrendelt termékek listáját, a postaköltséget és az utaláshoz szükséges banki adatokat.


Amennyiben nem találja meg a rendelést követő 5 percen belül az elektronikus postafiókjában (gmail, fremail, yahoo...stb.) ezt az automatikus rendszerüzenetet, kérjük ellenőrizze a további mappákat.
Sajnos több nagyobb levelezőrendszer "Levélszemétként", "Spam"- ként kezeli és ezért nem jelennek meg a beérkező üzenetekben, csak az egyéb szűrt mappákban.

PayPal-on keresztül történő fizetés esetén - a rendszer automatikusan a paypal fizetési felületére irányítja Önt, ahol a szokásos módon tud fizetni.

Minden beérkezett összegről azonnali értesítést kapunk, így megrendelését a fizetést követően összekészítjük. A vételár bankszámlánkra/paypal számlánkra érkezését követően 1 munkanapon belül postázzuk a megrendeléseket.

A lehetséges szállítási módokról és költségekről az Információk Menüpontban, a Szállítási Módok címszó alatt tájékozódhat.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8.00 - 16.00 között történik. Az esetleges rendhagyó - ünnepi, nyári nyitva tartásról a főoldalon tájékozódhat.

A csomagok kézbesítését a Magyar Posta végzi. Minden küldeményt légpárnás borítékban, elsőbbségi, ajánlott levélként küldünk. A kényes, törékeny ásványokat, kristályokat külön védőcsomagolással látjuk el.

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy az ajánlott küldeményt átvételkor alá kell írni. Olyan szállítási címet adjon meg, ahol a kézbesítő napközben megtalálja. Ha a csomagot a munkahelyén szeretné megkapni, mindenképpen adja meg a saját nevét és a cég pontos nevét is.

 

A megrendelésekről ÁFA-s számlát bocsátunk ki, amely tartalmazza a szállítási költséget is. Csomagolásért külön díjat nem számolunk fel.

 

A megrendeléseket beérkezési/fizetési sorrendben dolgozzuk fel, igyekszünk 1 munkanapon belül postázni. Előfordulhat, hogy a beérkező megrendelések száma vagy egyéb technikai okok miatt ez hosszabb időt vehet igénybe.

 

FONTOS!!!: Kérjük, hogy átvételkor mindig ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült, bontott, ne vegye át, hanem a kézbesítővel vetessen fel jegyzőkönyvet és értesítsen bennünket.

Amint megkapta a csomagot, bontsa fel és tételesen ellenőrizze a rendelését. Ha problémát észlel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. 8 napon túli utólagos reklamációt nem fogadunk el.

 

A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért nem vállalunk felelősséget.

Reklamációt úgy tudunk elfogadni, ha a kifogásolt terméket visszaküldi a címünkre - megvizsgáljuk a panaszt és a Ptk. irányadó rendelkezései alapján járunk el.

 

Kérjük olvassa el az "Elállás joga" címszó alatti információkat az alábbiakban.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását webáruházunk felé e-mailben vagy telefonon, elérhetőségi adatainkat IDE KLIKKELVE tekintheti meg, a reklamációt a bejelentést követő 15 (tizenöt) munkanapon belül kivizsgáljuk. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.
Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.